VAN AKEN CONSULT
Aanbod
Kennismaking
Publicaties/ Presentaties/ Werkervaring
Persoonlijkheid en stijl
Contact
Persoonlijkheid en stijl

 

In de loop van de tijd bent u veranderd en u vraagt zich af of uw uiterlijk nog in evenwicht is met uw persoonlijkheid. U zou daar best eens met een onpartijdig en deskundige buitenstaander naar willen kijken. Dat kan. Na 1 of 2 gesprekken, waar onder andere onderstaande thema’s besproken worden, komen we samen tot een plan van aanpak.
 
Stijl. Wat is uw stijl, of anders gezegd hoe communiceert u met uw uiterlijk uw innerlijk. Dat kan een moeilijke vraag zijn en samenhangen met het beeld dat u van u zelf aan de buitenwereld laten zien. Het kan dat dat op uw werk een ander beeld is dan in uw vrije tijd. Maar u draagt ook beelden over hoe u zich mag presenteren met u mee. Bent u blij met die beelden of wilt u daar iets aan veranderen. Bijvoorbeeld: "mijn lichaam is in de loop van de tijd veranderd, ik voel me daar niet vertrouwd mee en heb het idee dat ik me moet verstoppen" of  "ik zou mezelf graag met wat meer lef willen laten zien, maar weet niet hoe". Onderzoek naar uw zelfbeeld kan er bij horen. Hierdoor kunnen, vaak onbewuste, ideeën over hoe u er uit moet zien bewust worden zodat u de mogelijkheid krijgt er mee te spelen. Bij stijl hoort ook hoe u zich thuis voelt in uw lichaam, hoe u zich beweegt en hoe u spreekt. Maar ook of wat u in uw kleerkast hebt hangen hier nog bij past. En hoe combineert u dit, wat kan weg en wat zou een prettige aanvulling zijn?
Uw stijl wordt ondersteund door de vorm en verhoudingen van uw lichaam en de kleuren die bij u passen. Weet u wat de vorm van uw lichaam is,hoe u dit kunt uitbuiten en welke materialen daar bij passen. Weet u welke kleuren u het best doen uitkomen en hoe u deze aantrekkelijk kunt combineren.
 
In ons gesprek kunnen we antwoorden op voor u relevante vragen over bovenstaande thema’s vinden zodat u geïnspireerd raakt een betere balans te vinden tussen uw persoonlijkheid en uw uiterlijk.
 
Persoonlijkheid en uiterlijk in balans wordt zowel voor vrouwen als voor mannen aangeboden en individueel of in groepen van hoogstens vijf personen.
Welkom